Фуршетне меню № 3 “Свято, так свято”

Фуршетне меню 690 грн./1 особа (вага 670 грам/1 особа)

Назва стравиВага порції, грамК-ть

шт./порція

Канапе  
Тартинка шпинатна із масляною рибкою г/к та сиром Фета30 грам1 шт.
Канапе зі скибочкою слабосоленого лосося, вершковим масличком та каперсом30 грам1 шт.
Канапе із Камамберу засмаченого паприкою та волоським горіхом20 грам1 шт.
Канапе з вершковим сиром, свіжим огірочком та маринованим імбирем25 грам1 шт.
Канапе із сиром Гауда, апетитною салямі та ніжною маслиною30 грам1 шт.
Канапе с сыром, салями и маслиной25 грам1 шт.
Канапе на грінці з Пармською шинкою та в`яленим томатом25 грам1 шт.
Канапе із сирокопченим баликом та грильованим манго25 грам1 шт.
Шпажки  
Шпажка із середземноморськи мідій, маслин та квіточки з лимона40 грам1 шт.
Шпажка із Моцарелли, помідорчика Черрі та базиліку30 грам1 шт.
Шпажка з Хамоном та маринованою грушею35 грам1 шт.
Фуршетні закуски  
Профітролі з жюл’єном із печериць, вершків та сиру Едам40 грам1 шт.
Профітролі із сирним каррі, шматочками шинки та паприкою40 грам1 шт.
Рол із млинців з слабосоленим лососем та крем-сиром35 грам1 шт.
Террін із курятини, в’ялених томатів з соусом песто35 грам1 шт.
Брускетта з грильованим перцем та бринзою з італійськими травами30 грам1 шт.
Кростіні з Рікоттою, соковитим персиком та чіпсами з Панчетто40 грам1 шт.
Гарячі закуски  
Брошет із свинини (ошийок)80 грам1 шт.
Брошет із грильованих овочів80 грам1 шт.

 

Формат – ДОСТАВКА

Фуршетне меню № 3 можливо доставить у зручних БОКСАХ (Які одночасно є посудом для подачі страв).

Мінімальне замовлення: 10 осіб
Доставка по Києву: БЕЗКОШТОВНА

Формат – З ОБСЛУГОВУВАННЯМ

Посуд для подачі страв – безплатно
Обслуговування алкогольних та безалкогольних напоїв замовника – безплатно

Вартість оренди, грн.:(МАКСИМАЛЬНО ВИГІДНІ ЦІНИ, ТАК ЯК МАЄМО ВЛАСНИЙ СКЛАД УСТАТКУВАННЯ, ПОСУДУ, ТЕКСТИЛЬНИХ ВИРОБІВ)

  • меблів для заходу (подача страв, розміщення гостей) розраховується окремо залежно від потреби;
  • текстильних виробів розраховується під заплановані меблі;
  • скляного посуду для алкогольних і б/алкогольних напоїв замовника розраховується окремо в залежності від кількості гостей та об’єму напоїв.

Якщо вартість оренди починається від 1500 грн отримуєте гарантовану знижку 15% 

Вартість обслуговування:

  • до 20 осіб: від 2600 грн.
  • від 20 до 40 осіб:  від 4000 грн.
  • від 40 до 60 осіб: від 6000 грн.
  • від 60 до 80 осіб: від 8000 грн.
  • від 80 до 100 осіб: 10000 грн.

Вантажно-розвантажувальні роботи: від 800 грн.
Вантажно-розвантажувальні роботи з меблями: від 2000 грн.

Транспортні послуги в межах Києва: 1400 грн.

Следующий вариант меню

0