Банкет меню 3

Це меню є прикладом Банкетного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати під потрібну кількість людей і за розширеним асортиментом страв.

Доставка меню в крафт-боксах, фольгованих боксах без обслуговування: 27300 грн. (910 грн. / 1 особа)

(До боксів зі стравами надаються одноразові крафт-тарілки, виделки в індивідуальній упаковці, серветки, склянки)

 

НайменуванняВага, гр.Кількість

порцій

Холодні закуски  
Рулет з м’яса індички з фруктово-горіховою начинкою10015
Ростбіф з телятини10010
Буженіна10015
Канапе з перепелиним яйцем та слабосолоним лососем3520
Тартинка шпинатна з олійною рибою х/к та сиром Фета4020
Профітролі з сирним кремом, прованськими травами та пелюстками мигдалю4020
Шпажка з іспанським хамоном та грушею3530
Брускета з авокадо, сиром Фета та в’яленим томатом3020
Салати порційні  
Салат зі шпинату, помідорів чері, печериць та мигдалю15015
Салат із тунця із зеленим яблуком та свіжим перцем20012
Салат із курячого м’яса, броколі з соусом із сиру Пармезан20012
Гарячі страви та закуски  
Куряче філе фаршироване овочами під соусом із сиру Брі150/5015
Яловичина “Су-Від” із соусом Гаспачо150/5015
Брошує з сьомги та окуня маринований у гранатовому соусі Наршараб10015
Гарніри  
Картопля фарширована грибами та запечена під сиром25024
Броколі з баклажаном, запечені під сиром із диким рисом.150/7510
Додатки  
Хлібчик10015
Напої  
Морс ягідний1000 6 
Загальна вартість із комплексним обслуговуванням на 30 осіб, грн: 

33600 грн

Вартість з комплексним обслуговуванням на 1 особу/грн: 

1120 грн

Вага їжі грам/на 1 особу 

1000 грамів

У пропозицію включено вартість меню, а також:

• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів під б/а напої, ресторанних аксесуарів
• Надання необхідної кількості персоналу для даного формату обслуговування
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу в межах Києва)

У вартість НЕ включено:

• Келихи під алкогольні напої
• Меблі: столи та стільці
• Тентові конструкції

Наступний варіант меню ➡

0