Це меню є прикладом Банкетного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати під потрібну кількість людей і за розширеним асортиментом страв.
Доставка меню в крафт-боксах, фольгованих боксах без обслуговування: 27300 грн. (910 грн. / 1 особа)
(До боксів зі стравами надаються одноразові крафт-тарілки, виделки в індивідуальній упаковці, серветки, склянки)
Найменування | Вага, гр. | Кількість порцій |
Холодні закуски | ||
Рулет з м’яса індички з фруктово-горіховою начинкою | 100 | 15 |
Ростбіф з телятини | 100 | 10 |
Буженіна | 100 | 15 |
Канапе з перепелиним яйцем та слабосолоним лососем | 35 | 20 |
Тартинка шпинатна з олійною рибою х/к та сиром Фета | 40 | 20 |
Профітролі з сирним кремом, прованськими травами та пелюстками мигдалю | 40 | 20 |
Шпажка з іспанським хамоном та грушею | 35 | 30 |
Брускета з авокадо, сиром Фета та в’яленим томатом | 30 | 20 |
Салати порційні | ||
Салат зі шпинату, помідорів чері, печериць та мигдалю | 150 | 15 |
Салат із тунця із зеленим яблуком та свіжим перцем | 200 | 12 |
Салат із курячого м’яса, броколі з соусом із сиру Пармезан | 200 | 12 |
Гарячі страви та закуски | ||
Куряче філе фаршироване овочами під соусом із сиру Брі | 150/50 | 15 |
Яловичина “Су-Від” із соусом Гаспачо | 150/50 | 15 |
Брошує з сьомги та окуня маринований у гранатовому соусі Наршараб | 100 | 15 |
Гарніри | ||
Картопля фарширована грибами та запечена під сиром | 250 | 24 |
Броколі з баклажаном, запечені під сиром із диким рисом. | 150/75 | 10 |
Додатки | ||
Хлібчик | 100 | 15 |
Напої | ||
Морс ягідний | 1000 | 6 |
Загальна вартість із комплексним обслуговуванням на 30 осіб, грн: | 33600 грн | |
Вартість з комплексним обслуговуванням на 1 особу/грн: | 1120 грн | |
Вага їжі грам/на 1 особу | 1000 грамів |
У пропозицію включено вартість меню, а також:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів під б/а напої, ресторанних аксесуарів
• Надання необхідної кількості персоналу для даного формату обслуговування
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу в межах Києва)
У вартість НЕ включено:
• Келихи під алкогольні напої
• Меблі: столи та стільці
• Тентові конструкції