Це меню є прикладом кава-брейк меню на 30 осіб! Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
Найменування | Вага, грам | Кількість порцій |
Брускета з сиром Фета, фініками та пелюстками мигдалю. | 30 | 30 |
Профітролі з сирним кремом, прованськими травами та пелюстками мигдалю | 40 | 30 |
Шпажка з сиром Грюнвальд та виноградом | 30 | 30 |
Шпажка з шинки, сиру Моцарела та маринованої печериці | 30 | 30 |
Відкритий сендвіч на французькому багеті з ковбасою с/к, каперсами та зеленню | 25/20/5 | 30 |
Панна-Котта | 100 | 15 |
Круасан з шоколадом та ананасом | 40 | 30 |
Шоколадний чизкейк | 70 | 15 |
Напої | ||
Чай Грінфілд пакетований в асортименті (у т.ч. лимон, імбир) | 200 | 15 |
Кава натуральна з вершками | 50 – 150 | 30 |
Сік Сандора в асортименті | 1000 | 9 |
Вода мінеральна Моршинська | 500 | 15 |
Загальна сума на 30 осіб, грн: | 10800 |
Разом на одну особу грн: | 360 |
Разом на одну особу грам по меню: | 350 |
У пропозицію включено вартість меню, а також:
- Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
- Надання всього необхідного посуду, приладів, ресторанних аксесуарів
- Текстиль, необхідний для сервірування меню
- Надання необхідної кількості офіціантів, барменів, кухарів та техперсоналу для даного формату обслуговування
- Косметичне прибирання приміщення
- Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу)
У вартість НЕ включено:
- Посуд під алкогольні напої
- Меблі (столи, стільці)
- Тентові конструкції
На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню