Це меню є прикладом кава-брейк меню на 30 осіб! Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
Найменування | Вага, грам | Кількість порцій |
Канапе з вершковим кремом, свіжим огірком та імбиром. | 10/15/10 | 30 |
Канапе з сиром, салямі та оливкою | 10/15/5 | 30 |
Канапе з грінок з пармською шинкою та конфетюрними томатами | 30 | 30 |
Брускетта з сиром Рікотта та грушею | 30 | 30 |
Відкритий сендвіч на французькому багеті з лососем с/с та огірком | 25/20/5 | 30 |
Відкритий сендвіч з двома видами сирів та зеленню | 25/20/5 | 30 |
Маффін із чорного шоколаду | 75 | 15 |
Мафін з білого шоколаду | 75 | 15 |
Торт йогуртовий | 75 | 30 |
Напої | ||
Чай Грінфілд пакетований в асортименті (в т.ч. лимон, імбир) | 200 | 15 |
Кава натуральна з вершками | 50 – 150 | 30 |
Сік Сандора в асортименті | 1000 | 9 |
Вода мінеральна Моршинська | 500 | 15 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 10800 |
Разом на одну особу грн.: | 420 |
Разом на одну особу грам по меню: | 400 |
У пропозицію включено вартість меню, а також:
- Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
- Надання всього необхідного посуду, приладів, ресторанних аксесуарів
- Текстиль, необхідний для сервірування меню
- Надання необхідної кількості офіціантів, барменів, кухарів та техперсоналу для даного формату обслуговування
- Косметичне прибирання приміщення
- Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу)
У вартість НЕ включено:
- Посуд під алкогольні напої
- Меблі (столи, стільці)
- Тентові конструкції
На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню