Дані варіанти меню є прикладом весільного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
У пропозицію включено вартість меню, а також:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів, ресторанних аксесуарів для подачі страв та сервірування
• Текстиль, необхідний для сервірування меню
• Меблі: столи та стільці (у пропозиції столи прямокутні, можливий прорахунок організації банкету на круглих столах)
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Косметичне прибирання приміщення
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу) у межах Києва
У вартість НЕ включено:
• Тентові конструкції
• Доставка за межі Києва
На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню.
Весільне меню – варіант 1
До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно МОРС ЯГІДНИЙ охолоджений 10 літрів.
Найменування | Вихід на стіл, порцій/вага, гр. | Кількість порцій |
Подарунок | ||
Морс ягідний | 1000 | 10 |
Холодні закуски | ||
Домашнє м’ясне асорті (буженина, рулет курячий, домашня ковбаса, хрін, гірчиця) | 150/30 | 10 |
Терин з індички з грибами | 100 | 15 |
Асорті сирів: сир Монастирський, сир Королівський, сир Грюнвальд, помідор черрі, м’ята | 200 | 4 |
Чізбол з паприкою | 30 | 30 |
Профітролі з індичкою та шинкою | 40 | 30 |
Млинець з сьомгою с/с і вершковим сиром | 40/30 | 15 |
Брускета з перцем гриль і бринза з італійськими травами. | 30 | 30 |
Салати | ||
Салат з грейпфрутом, салатом Айсберг, Пармезаном та м’ятою | 200 | 15 |
Салат курячий глазурований волоським горіхом з радиккіо: куряча грудка, салат Радиккьо, волоський горіх, мед, апельсиновий сік | 150 | 20 |
Гарячі страви та закуски | ||
Куряче філе “Су-Вид” з горіховим соусом та грибами | 200/50 | 12 |
Філе свинини у вишневому соусі | 100/50 | 15 |
Телятина, маринована в йогурті з травами | 150/20 | 15 |
Тріска у медово-соєвому соусі | 80 | 30 |
Гарніри | ||
Картопля по-домашньому | 150 | 25 |
Брюссельська капуста у соусі Теріяки з кунжутом | 200 | 12 |
Помідори з сиром, печерицями та шинкою, запечені | 100 | 15 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 39000 |
Разом на одну особу грн.: | 1300 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1000 |
Весільне меню – варіант 2
До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно ФРУКТОВЕ АСОРТІ СЕЗОННЕ, 6 КГ
Найменування | Вага, гр. | Кількість порцій |
Подарунок | ||
Фруктове асорті сезонне | 1000 | 6 |
Холодні закуски | ||
Короп фарширований | 1200 | 2 |
Рулет зі свинини з чорносливом | 120 | 10 |
Рулет з м’яса індички з фруктово-горіховою начинкою | 100 | 12 |
Курячий хлібець з оливками, беконом та Адигейським сиром | 100 | 12 |
Ніжний печінковий паштет із в’яленими томатами та крутонами | 100 | 12 |
Асорті білих сирів (Сулугуні, Бринза, Моцарелла, мед, цукати) | 150/35 | 4 |
Брускета з сиром Рікотта та грушею | 30 | 30 |
Салати | ||
Салат зі шпинату, помідорів чері, печериць та мигдалю | 150 | 14 |
Салат “Нісуаз”: тунець, салат “айсберг”, помідори, анчоус, спаржа, маслини | 200 | 10 |
Салат з яловичини Су-вид, бекону, болгарського перцю, орегано, базиліка, салату ромен | 150 | 14 |
Гарячі страви та закуски | ||
Ніжне філе індички Су-вид з апельсином гриль та соусом | 100/50 | 20 |
Рол зі свинини з сиром Фета та вишневим соусом | 180 | 15 |
Медальйони з телятини в беконі BBQ | 150 | 15 |
Філе сома під соусом Мартіні | 100/30 | 20 |
Гарніри | ||
Картопляні скибочки з часником і чебрецем, запечені | 100 | 30 |
Броколі з баклажаном, запечені під сиром із диким рисом. | 150/75 | 12 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 44100 |
Разом на одну особу грн.: | 1490 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1100 |
Весільне меню – варіант 3
До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно ВІТАЛЬНИЙ ФУРШЕТ (ВАРТІСТЮ 3000 грн.)
Найменування | Вага, гр. | Кількість порцій |
Подарунок – вітальний фуршет | ||
Брускета з вершковим сиром, ананасом та кеш’ю | 30 | 20 |
Канапе з шинкою, гірчицею, болгарським перцем, зеленню | 25 | 20 |
Шпажка з сиром Грюнвальд та виноградом | 25 | 25 |
Профітролі з печерицями та вершковим сиром | 40 | 25 |
Канапе з копченим баликом та манго гриль. | 25 | 20 |
Холодні закуски | ||
Рулет зі свинини з чорносливом | 120 | 10 |
Рулет з м’яса індички з вишнями | 100 | 12 |
Вителло тоннато (ростбіф з телятини на подушці соусу з тунця з помідорами черрі та руколою) | 90/110 | 10 |
Асорті сирів (Брі, Дана Блю, Пармезан, Маасдам, виноград, мигдальний горіх, зелень) | 200 | 3 |
Баклажани по-східному, з мусом з волоського горіха | 120 | 14 |
Тартинка шпинатна з олійною рибою х/к та сиром Фета | 40 | 30 |
Профітролі зі слабосоленим лососем, олією та лимоном | 35 | 30 |
Шпажка із середземноморськими мідіями та оливками | 40 | 30 |
Шпажка з іспанським хамоном та грушею | 35 | 30 |
Салати | ||
Салат зі смаженими баклажанами, маринованими грибочками та болгарським перцем. | 150 | 15 |
Салат з руколи, маринованої груші, грейпфрута з качиною грудкою | 200 | 10 |
Салат “Парма”: лист салату Айсберг, ростбіф, грінки, Пармський окіст, заправка | 200 | 10 |
Гарячі страви та закуски | ||
Грудка качина під соусом каррі | 150/50 | 15 |
Свиняче філе в беконі зі смаженим манго гриль і капуста броколі | 100/30/30 | 25 |
Медальйони з телятини з курячим тереном під смородиновим соусом | 150/50/50 | 15 |
Брошує з сьомги та окуня маринований у гранатовому соусі Наршараб | 100 | 25 |
Гарніри | ||
Картопля гриль із соусом Песто та зеленим горошком | 200/50 | 15 |
Мікс з дикого рису з вершками та сиром Пармезан | 150 | 20 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 51000 |
Разом на одну особу грн.: | 1700 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1200 |