Весільне меню

Дані варіанти меню є прикладом весільного меню на 30 осіб!

Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!

Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!

У пропозицію включено вартість меню, а також:

• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів, ресторанних аксесуарів для подачі страв та сервірування
• Текстиль, необхідний для сервірування меню
• Меблі: столи та стільці (у пропозиції столи прямокутні, можливий прорахунок організації банкету на круглих столах)
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Косметичне прибирання приміщення
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу) у межах Києва

У вартість НЕ включено:

• Тентові конструкції
• Доставка за межі Києва

На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню.

Весільне меню – варіант 1

До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно МОРС ЯГІДНИЙ охолоджений 10 літрів.

НайменуванняВихід на стіл,

порцій/вага, гр.

Кількість

порцій

Подарунок  
Морс ягідний100010
Холодні закуски  
Домашнє м’ясне асорті (буженина, рулет курячий, домашня ковбаса, хрін, гірчиця)150/3010
Терин з індички з грибами10015
Асорті сирів: сир Монастирський, сир Королівський, сир Грюнвальд, помідор черрі, м’ята2004
Чізбол з паприкою3030
Профітролі з індичкою та шинкою4030
Млинець з сьомгою с/с і вершковим сиром40/3015
Брускета з перцем гриль і бринза з італійськими травами.3030
Салати  
Салат з грейпфрутом, салатом Айсберг, Пармезаном та м’ятою20015
Салат курячий глазурований волоським горіхом з радиккіо: куряча грудка, салат Радиккьо, волоський горіх, мед, апельсиновий сік15020
Гарячі страви та закуски  
Куряче філе “Су-Вид” з горіховим соусом та грибами200/5012
Філе свинини у вишневому соусі100/5015
Телятина, маринована в йогурті з травами150/2015
Тріска у медово-соєвому соусі8030
Гарніри  
Картопля по-домашньому15025
Брюссельська капуста у соусі Теріяки з кунжутом20012
Помідори з сиром, печерицями та шинкою, запечені10015
Додатки (безплатно)  
Хлібне асорті5030

 

Загальна сума на 30 осіб, грн.:39000
Разом на одну особу грн.:1300
Разом на одну особу грам по меню:1000

 
 Весільне меню – варіант 2

До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно ФРУКТОВЕ АСОРТІ СЕЗОННЕ, 6 КГ

НайменуванняВага, гр.Кількість

порцій

Подарунок  
Фруктове асорті сезонне10006
Холодні закуски  
Короп фарширований12002
Рулет зі свинини з чорносливом12010
Рулет з м’яса індички з фруктово-горіховою начинкою10012
Курячий хлібець з оливками, беконом та Адигейським сиром10012
Ніжний печінковий паштет із в’яленими томатами та крутонами10012
Асорті білих сирів (Сулугуні, Бринза, Моцарелла, мед, цукати)150/354
Брускета з сиром Рікотта та грушею3030
Салати  
Салат зі шпинату, помідорів чері, печериць та мигдалю15014
Салат “Нісуаз”: тунець, салат “айсберг”, помідори, анчоус, спаржа, маслини20010
Салат з яловичини Су-вид, бекону, болгарського перцю, орегано, базиліка, салату ромен15014
Гарячі страви та закуски  
Ніжне філе індички Су-вид з апельсином гриль та соусом100/5020
Рол зі свинини з сиром Фета та вишневим соусом18015
Медальйони з телятини в беконі BBQ15015
Філе сома під соусом Мартіні100/3020
Гарніри  
Картопляні скибочки з часником і чебрецем, запечені10030
Броколі з баклажаном, запечені під сиром із диким рисом.150/7512
Додатки (безплатно)  
Хлібне асорті5030

 

Загальна сума на 30 осіб, грн.:44100
Разом на одну особу грн.:1490
Разом на одну особу грам по меню:1100

 

Весільне меню – варіант 3

До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно ВІТАЛЬНИЙ ФУРШЕТ (ВАРТІСТЮ 3000 грн.)

НайменуванняВага, гр.Кількість

порцій

Подарунок – вітальний фуршет  
Брускета з вершковим сиром, ананасом та кеш’ю3020
Канапе з шинкою, гірчицею, болгарським перцем, зеленню2520
Шпажка з сиром Грюнвальд та виноградом2525
Профітролі з печерицями та вершковим сиром4025
Канапе з копченим баликом та манго гриль.2520
Холодні закуски  
Рулет зі свинини з чорносливом12010
Рулет з м’яса індички з вишнями10012
Вителло тоннато (ростбіф з телятини на подушці соусу з тунця з помідорами черрі та руколою)90/11010
Асорті сирів (Брі, Дана Блю, Пармезан, Маасдам, виноград, мигдальний горіх, зелень)2003
Баклажани по-східному, з мусом з волоського горіха12014
Тартинка шпинатна з олійною рибою х/к та сиром Фета4030
Профітролі зі слабосоленим лососем, олією та лимоном3530
Шпажка із середземноморськими мідіями та оливками4030
Шпажка з іспанським хамоном та грушею3530
Салати  
Салат зі смаженими баклажанами, маринованими грибочками та болгарським перцем.15015
Салат з руколи, маринованої груші, грейпфрута з качиною грудкою20010
Салат “Парма”: лист салату Айсберг, ростбіф, грінки, Пармський окіст, заправка20010
Гарячі страви та закуски  
Грудка качина під соусом каррі150/5015
Свиняче філе в беконі зі смаженим манго гриль і капуста броколі100/30/3025
Медальйони з телятини з курячим тереном під смородиновим соусом150/50/5015
Брошує з сьомги та окуня маринований у гранатовому соусі Наршараб10025
Гарніри  
Картопля гриль із соусом Песто та зеленим горошком200/5015
Мікс з дикого рису з вершками та сиром Пармезан15020
Додатки (безплатно)  
Хлібне асорті5030

 

Загальна сума на 30 осіб, грн.:51000
Разом на одну особу грн.:1700
Разом на одну особу грам по меню:1200