Банкет меню 1

Це меню є прикладом Банкетного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати під потрібну кількість людей і за розширеним асортиментом страв.

Доставка меню в крафт-боксах, фольгованих боксах без обслуговування: 20550 грн. (685 грн/1 особа)

(До боксів зі стравами надаються одноразові крафт-тарілки, виделки в індивідуальній упаковці, серветки, склянки)

 

НайменуванняВага, гр.Кількість порцій
Холодні закуски  
Філе оселедця з картоплею гриль та червоною цибулею15010
Домашнє м’ясне асорті власного виробництва (буженина, курячий рулет, домашня ковбаса, хрін, гірчиця)150/3020
Соління: капуста солона, огірки та помідори мариновані, олія рослинна, зелень600/15 3 
Чізбол з паприкою3020
Млинець з шинкою і ніжним сиром40/3024
Брускета з вершковим сиром, ананасом та кеш’ю3020
Салати порційні  
Салат зі стручковою квасолею, помідором та листом салату15020
Салат з беконом та куркою: хрумкий бекон, свіжий огірок, мариноване та обсмажене куряче філе, грінки, соус “грін-чіз”15020
Гарячі страви  
Брошети курячі “Теріяки”10024
Філе свинини у вишневому соусі100/5024
Гарніри  
Картопляні скибочки з часником і чебрецем, запечені у фользі10036
Кабачки по-грецьки20015
Додатки  
Хлібчик10015
Напої  
Морс ягідний1000 6 
Загальна вартість із комплексним обслуговуванням на 30 осіб, грн. 

25500 грн

Вартість з комплексним обслуговуванням на 1 особу/грн.: 

850 грн. 

Вага їжі грам /1 особа 

950 грамів

У вартість включено:

• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів під б/а напої, ресторанних аксесуарів
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу в межах Києва)

У вартість НЕ включено:

• Келихи під алкогольні напої
• Меблі: столи та стільці
• Тентові конструкції

Наступний варіант меню ➡