Банкет меню 2

Це меню є прикладом Банкетного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати під потрібну кількість людей і за розширеним асортиментом страв.

Доставка меню в крафт-боксах, фольгованих боксах без обслуговування: 24600 грн. (820 грн. / 1 особа)

(До боксів зі стравами надаються одноразові крафт-тарілки, виделки в індивідуальній упаковці, серветки, склянки)

НайменуванняВага, гр.Кількість порцій
Холодні закуски  
Рулет зі свинини з чорносливом12014
Терин з індички з грибами10012
Канапе з філе норвезького оселедця, ківі та зеленою цибулею.3026
Профітролі зі слабосоленим лососем, олією та лимоном3526
Млинець з начинкою з домашнього паштету та вершкового масла40/3024
Рол з лавашу з мусом із сиру Філадельфія та болгарським перцем4525
Салати порційні  
Салат зі смаженими баклажанами, маринованими грибочками та болгарським перцем.15020
Салат з телятини “Су-Від” з огірком та морквою18020
Гарячі страви та закуски  
Куряче філе Су-від в апельсиново-імбірному соусі100/5024
Медальйони зі свинячої вирізки в імбирній глазурі10024
Філе скумбрії з помідорами та зеленню запечене10024
Гарніри  
Картопля в шкірці із сиром Чедер, запечений15024
Брюссельська капуста у соусі Теріякі з кунжутом20015
Додатки  
Хлібчик10015
Соус тар-тар5030
Соус BBQ5030
Напої  
Морс ягідний1000 6 
Загальна вартість із комплексним обслуговуванням на 30 осіб, грн: 

29700 грн.

Вартість з комплексним обслуговуванням на 1 особу/грн: 990 грн.
Вага їжі грам/на 1 особу 1000 грамів

У пропозицію включено вартість меню, а також:

• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів під б/а напої, ресторанних аксесуарів
• Надання необхідної кількості персоналу для даного формату обслуговування
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу в межах Києва)

У вартість НЕ включено:

• Келихи під алкогольні напої
• Меблі: столи та стільці
• Тентові конструкції

Наступний варіант меню ➡