Це меню є прикладом Банкетного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати під потрібну кількість людей і за розширеним асортиментом страв.
Доставка меню в крафт-боксах, фольгованих боксах без обслуговування: 20550 грн. (685 грн/1 особа)
(До боксів зі стравами надаються одноразові крафт-тарілки, виделки в індивідуальній упаковці, серветки, склянки)
Найменування | Вага, гр. | Кількість порцій |
Холодні закуски | ||
Філе оселедця з картоплею гриль та червоною цибулею | 150 | 10 |
Домашнє м’ясне асорті власного виробництва (буженина, курячий рулет, домашня ковбаса, хрін, гірчиця) | 150/30 | 20 |
Соління: капуста солона, огірки та помідори мариновані, олія рослинна, зелень | 600/15 | 3 |
Чізбол з паприкою | 30 | 20 |
Млинець з шинкою і ніжним сиром | 40/30 | 24 |
Брускета з вершковим сиром, ананасом та кеш’ю | 30 | 20 |
Салати порційні | ||
Салат зі стручковою квасолею, помідором та листом салату | 150 | 20 |
Салат з беконом та куркою: хрумкий бекон, свіжий огірок, мариноване та обсмажене куряче філе, грінки, соус “грін-чіз” | 150 | 20 |
Гарячі страви | ||
Брошети курячі “Теріяки” | 100 | 24 |
Філе свинини у вишневому соусі | 100/50 | 24 |
Гарніри | ||
Картопляні скибочки з часником і чебрецем, запечені у фользі | 100 | 36 |
Кабачки по-грецьки | 200 | 15 |
Додатки | ||
Хлібчик | 100 | 15 |
Напої | ||
Морс ягідний | 1000 | 6 |
Загальна вартість із комплексним обслуговуванням на 30 осіб, грн. | 25500 грн | |
Вартість з комплексним обслуговуванням на 1 особу/грн.: | 850 грн. | |
Вага їжі грам /1 особа | 950 грамів |
У вартість включено:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів під б/а напої, ресторанних аксесуарів
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу в межах Києва)
У вартість НЕ включено:
• Келихи під алкогольні напої
• Меблі: столи та стільці
• Тентові конструкції