Це меню є прикладом барбекю меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
Найменування | Вага, грам | Кількість порцій |
Холодні закуски | ||
Апетитні курячі ніжки з начинкою з овочів | 150 | 12 |
Асорті білих сирів (Сулугуні, Бринза, Моцарела, мед, цукати) | 150/35 | 4 |
Мікс із зелені: петрушка, кріп, базилік, кінза, цибуля зелена, м’ята, лолло-роса | 100 | 6 |
Овочеве асорті: помідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена, лист салату | 200 | 30 |
Кіш-лорен з куркою та грибами | 1000 | 1 |
Кіш-лорен зі шпинатом та томатами | 1000 | 1 |
Салати | ||
Салат “Капрезе”: свіжі помідори, сир Моцарела, листок базиліка, оливкова олія, соус песто. | 150 | 15 |
Гарячі страви BBQ | ||
Брошети курячі “Теріяки” | 100 | 25 |
Брошети зі свинячого ошийка | 100 | 25 |
Ковбаски гриль з соусом | 200/20 | 12 |
Медальйони зі свинячої вирізки в імбирній глазурі | 100 | 15 |
Тріска у медово-соєвому соусі | 80 | 30 |
Гарніри BBQ | ||
Картопля з беконом на мангалі | 150 | 24 |
Овочі, приготовлені на грилі (помідори, баклажани, кукурудза) | 200 | 12 |
Овочі, приготовлені на грилі (цукіні, болгарський перець, гриби печериці) | 200 | 12 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Соус тар-тар | 50 | 30 |
Соус каррі | 50 | 30 |
Соус BBQ | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн: | 25200 |
Разом на одну особу грн: | 840 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1100 |
У пропозицію включено вартість меню, а також:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів під б/а напої, ресторанних аксесуарів
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Косметичне прибирання
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу по м. Київ)
У вартість НЕ включено:
• Посуд під алкогольні напої
• Текстиль, необхідний для сервірування меню
• Меблі: столи та стільці
• Тентові конструкції
• Доставка обладнання та персоналу за межі м. Київ