Даний варіант меню є прикладом весільного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
У пропозицію включено вартість меню, а також:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів, ресторанних аксесуарів для подачі страв та сервірування
• Текстиль, необхідний для сервірування меню
• Меблі: столи та стільці (у пропозиції столи прямокутні, можливий прорахунок організації банкету на круглих столах)
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Косметичне прибирання приміщення
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу) у межах Києва
У вартість НЕ включено:
• Тентові конструкції
• Доставка за межі Києва
На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню.
Весільне меню – варіант 1
До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно МОРС ЯГІДНИЙ охолоджений 10 літрів.
Найменування | Вага порцій, гр. | Кількість порцій |
Подарунок | ||
Морс ягідний | 1000 | 10 |
Холодні закуски | ||
Домашнє м’ясне асорті (буженина, рулет курячий, домашня ковбаса, хрін, гірчиця) | 150/30 | 10 |
Терин з індички з грибами | 100 | 15 |
Асорті сирів: сир Монастирський, сир Королівський, сир Грюнвальд, помідор черрі, м’ята | 200 | 4 |
Чізбол з паприкою | 30 | 30 |
Профітролі з індичкою та шинкою | 40 | 30 |
Млинець з сьомгою с/с і вершковим сиром | 40/30 | 15 |
Брускета з перцем гриль і бринза з італійськими травами. | 30 | 30 |
Салати | ||
Салат з грейпфрутом, салатом Айсберг, Пармезаном та м’ятою | 200 | 15 |
Салат курячий глазурований волоським горіхом з радиккіо: куряча грудка, салат Радиккьо, волоський горіх, мед, апельсиновий сік | 150 | 20 |
Гарячі страви та закуски | ||
Куряче філе “Су-Вид” з горіховим соусом та грибами | 200/50 | 12 |
Філе свинини у вишневому соусі | 100/50 | 15 |
Телятина, маринована в йогурті з травами | 150/20 | 15 |
Тріска у медово-соєвому соусі | 80 | 30 |
Гарніри | ||
Картопля по-домашньому | 150 | 25 |
Брюссельська капуста у соусі Теріяки з кунжутом | 200 | 12 |
Помідори з сиром, печерицями та шинкою, запечені | 100 | 15 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 39000 |
Разом на одну особу грн.: | 1300 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1000 |