Даний варіант меню є прикладом весільного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
У пропозицію включено вартість меню, а також:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів, ресторанних аксесуарів для подачі страв та сервірування
• Текстиль, необхідний для сервірування меню
• Меблі: столи та стільці (у пропозиції столи прямокутні, можливий прорахунок організації банкету на круглих столах)
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Косметичне прибирання приміщення
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу) у межах Києва
У вартість НЕ включено:
• Тентові конструкції
• Доставка за межі Києва
На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню.
Весільне меню – варіант 2
До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно ФРУКТОВЕ АСОРТІ СЕЗОННЕ, 6 КГ
Найменування | Вага, гр. | Кількість порцій |
Подарунок | ||
Фруктове асорті сезонне | 1000 | 6 |
Холодні закуски | ||
Короп фарширований | 1200 | 2 |
Рулет зі свинини з чорносливом | 120 | 10 |
Рулет з м’яса індички з фруктово-горіховою начинкою | 100 | 12 |
Курячий хлібець з оливками, беконом та Адигейським сиром | 100 | 12 |
Ніжний печінковий паштет із в’яленими томатами та крутонами | 100 | 12 |
Асорті білих сирів (Сулугуні, Бринза, Моцарелла, мед, цукати) | 150/35 | 4 |
Брускета з сиром Рікотта та грушею | 30 | 30 |
Салати | ||
Салат зі шпинату, помідорів чері, печериць та мигдалю | 150 | 14 |
Салат “Нісуаз”: тунець, салат “айсберг”, помідори, анчоус, спаржа, маслини | 200 | 10 |
Салат з яловичини Су-вид, бекону, болгарського перцю, орегано, базиліка, салату ромен | 150 | 14 |
Гарячі страви та закуски | ||
Ніжне філе індички Су-вид з апельсином гриль та соусом | 100/50 | 20 |
Рол зі свинини з сиром Фета та вишневим соусом | 180 | 15 |
Медальйони з телятини в беконі BBQ | 150 | 15 |
Філе сома під соусом Мартіні | 100/30 | 20 |
Гарніри | ||
Картопляні скибочки з часником і чебрецем, запечені | 100 | 30 |
Броколі з баклажаном, запечені під сиром із диким рисом. | 150/75 | 12 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 44100 |
Разом на одну особу грн.: | 1490 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1100 |