Даний варіант меню є прикладом весільного меню на 30 осіб!
Меню можна коригувати, ми врахуємо Ваші побажання!
Кожен запит готуємо індивідуально під будь-яку кількість осіб!
У пропозицію включено вартість меню, а також:
• Приготування та сервірування страв відповідно до вибраного меню
• Надання всього необхідного посуду, приладів, келихів, ресторанних аксесуарів для подачі страв та сервірування
• Текстиль, необхідний для сервірування меню
• Меблі: столи та стільці (у пропозиції столи прямокутні, можливий прорахунок організації банкету на круглих столах)
• Надання необхідної кількості персоналу для цього формату обслуговування
• Косметичне прибирання приміщення
• Транспортні витрати (доставка обладнання та персоналу) у межах Києва
У вартість НЕ включено:
• Тентові конструкції
• Доставка за межі Києва
На Ваш запит ми раді запропонувати проведення дегустації страв для узгодження меню.
Весільне меню – варіант 3
До цього меню в ПОДАРУНОК – безплатно ВІТАЛЬНИЙ ФУРШЕТ (ВАРТІСТЮ 3000 грн.)
Найменування | Вага, гр. | Кількість порцій |
Подарунок – вітальний фуршет | ||
Брускета з вершковим сиром, ананасом та кеш’ю | 30 | 20 |
Канапе з шинкою, гірчицею, болгарським перцем, зеленню | 25 | 20 |
Шпажка з сиром Грюнвальд та виноградом | 25 | 25 |
Профітролі з печерицями та вершковим сиром | 40 | 25 |
Канапе з копченим баликом та манго гриль. | 25 | 20 |
Холодні закуски | ||
Рулет зі свинини з чорносливом | 120 | 10 |
Рулет з м’яса індички з вишнями | 100 | 12 |
Вителло тоннато (ростбіф з телятини на подушці соусу з тунця з помідорами черрі та руколою) | 90/110 | 10 |
Асорті сирів (Брі, Дана Блю, Пармезан, Маасдам, виноград, мигдальний горіх, зелень) | 200 | 3 |
Баклажани по-східному, з мусом з волоського горіха | 120 | 14 |
Тартинка шпинатна з олійною рибою х/к та сиром Фета | 40 | 30 |
Профітролі зі слабосоленим лососем, олією та лимоном | 35 | 30 |
Шпажка із середземноморськими мідіями та оливками | 40 | 30 |
Шпажка з іспанським хамоном та грушею | 35 | 30 |
Салати | ||
Салат зі смаженими баклажанами, маринованими грибочками та болгарським перцем. | 150 | 15 |
Салат з руколи, маринованої груші, грейпфрута з качиною грудкою | 200 | 10 |
Салат “Парма”: лист салату Айсберг, ростбіф, грінки, Пармський окіст, заправка | 200 | 10 |
Гарячі страви та закуски | ||
Грудка качина під соусом каррі | 150/50 | 15 |
Свиняче філе в беконі зі смаженим манго гриль і капуста броколі | 100/30/30 | 25 |
Медальйони з телятини з курячим тереном під смородиновим соусом | 150/50/50 | 15 |
Брошує з сьомги та окуня маринований у гранатовому соусі Наршараб | 100 | 25 |
Гарніри | ||
Картопля гриль із соусом Песто та зеленим горошком | 200/50 | 15 |
Мікс з дикого рису з вершками та сиром Пармезан | 150 | 20 |
Додатки (безплатно) | ||
Хлібне асорті | 50 | 30 |
Загальна сума на 30 осіб, грн.: | 51000 |
Разом на одну особу грн.: | 1700 |
Разом на одну особу грам по меню: | 1200 |